آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه
کره :•: ¾ پیمان
تخم مرغ :•: سه عدد
آرد سفید :•: دو پیمانه
کاکائو شیرین نشده :•: ¾ پیمانه پودر
جوش شیرین :•: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :•: ¾ قاشق چایخوری
نمک :•: نصف قاشق چایخوری
شکر :•: دو پیمانه
وانیل :•: دو قاشق چایخوری
شیر :•: یک و نیم پیمانه
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه
برای تهیه کیک کلاسیک ابتدا کره را از یخچال خارج کنید و به مدت 30 دقیقه بگذارید بیرون بماند،سپس کف قالب کیک یک ورق روغنی بگذارید و چند قطره روغن مایع کف ورق بریزید
و با قلمو به تمام سطح قالب روغن را آغشته کنید تا چرب شود بعد کمی آرد کف قالب بپاشیدو در کناری قالب را قرار دهید.
در کاسه ای بزرگ آرد،پودر کاکائو،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را بریزید و با قاشق خوب با یکدیگر مخلوط و زیر و رو کنید.فر را روی دمای 350درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
کره را در ظرف هم زن بگذارید و 30ثانیه از سرعت متوسط تا تند هم بزنید.سپس شکر را کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.پس از آنکه کاملا شکر در کره حل شد ،بمدت 2 دقیقه دیگر هم بزنید
و کناره های ظرف را تمیز کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و وانیل را نیز بیفزایید و 30ثانیه هم بزنید سپس مخلوط آرد ،پودر کاکائو و….که در بالا با یکدیگر مخلوط کردیم را کم کم به مواد اضافه میکنیم.
به این صورت که ابتدا کمی از مواد داخل کاسه (آرد و پودر کاکائو…)میریزیم و سپس کمی شیر هم میزنیم دوباره مجدد کمی مخلوط آرد مجددا شیر و هم میزنیم تا مایعی نرم و یکدست داشته باشیم
آنگاه بمدت20ثانیه از سرعت متوسط تا سرعت زیاد هم بزنید و در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را در فر گرم شده قرار دهید تا بمدت 35الی40دقیقه پخته شود و با طعم عالی کیک کلاسیک عصرتان را دلپذیرتر کنید
آموزش طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه مخصوص عصرانه و صبحانه
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0